17/6/09

karabassà

Doble premi per a conjunts de percussió de la ciutat

Cultura

Kata Kitinga ha obtingut el primer premi del concurs 'A-Temps'

Els grups musicals Karabassà, la Timba i el Peroné, i Kata Kitinga han estat els guanyadors de dos concursos simultanis de percussió. Kata Kitinga ha obtingut el primer premi del certamen 'A-Temps', celebrat a la Granada. Karabassà, la Timba i el Peroné, coneguts anteriorment com a Kimbala, han aconseguit el primer premi del concurs 'Timbals agogó' de Canet de Mar.

El jurat del certamen 'A-Temps' ha premiat Kata Kitinga per la interpretació d'un tema de set minuts de durada i la coreografia que ha acompanyat la peça musical. Aquest és el primer cop que Kata Kitinga participa en un concurs de percussió. El conjunt, que fa pocs mesos que s'ha consolidat, té previst actuar a Barraques.

Karabassà, la Timba i el Peroné és el nou nom dels antics Kimbala. El grup de percussió, que ha interpretat una peça amb ritmes africans, ha obtingut el primer premi del certamen 'Timbals agogó' per la seva força i personalitat. Aquest és el tercer premi que ha obtingut Karabassà. L'agrupació participarà en la 4a edició del Concurs de Percussió de Barcelona.

núria juanico

Noticia difosa el 16/jun/09

2 comentarios:

 1. hola mimo chispa.
  :) no piensa darse una vuleta x el mundo.
  osea hacer una gira y pasar por sudamerika. Peru :D!?????

  Bueno felicitaciones por los trabajos ke realiza. lo he visto en youtube C=

  bueno se kuida.

  Buena vibra.

  ResponderEliminar
 2. me enloquecen los mimos, quiero ser uno, escuchas la misma musica que yo :)

  ResponderEliminar

Deja tu comentario, educadamente.
Leave your comment, with education.